Motion i tropisk värme.

Jag har haft ett blogguppehåll. Ett mycket långt sådant. Men utan större åthävor tänkte jag återuppta skrivandet. Får väl se hur långt och vart det leder.

Vi kom hem från Autignac för några dagar sedan. Där har vädret varit mycket varmt även om vi turligt nog lyckades pricka in vår vistelse mitt emellan två av de allra hetaste perioderna. Varmt klimat innebär ju många, långa härliga kvällar på terassen och några stycken dito på bycaféet Café Co. Mycket annat kul också, mer om det i senare inlägg.

Denna sommar i Frankrike är den första på flera år utan hund. Pixi Puli slutade sina dagar den 13 juni, lugnt och stilla.  13 år, 3 månader och 11 dagar blev hon. Nu var vi inte piskade att kliva upp i ottan som vi alltid gjort om somrarna i Autignac för att komma ut på promenaden innan det blivit för varmt. Lite tudelade känslor där, erkännes!
29 Juni 2018
Men ur askan i elden: vi köpte cyklar. Sån flax vi hade när vi nämnde för goda vänner att vi skulle skaffa el-cyklar. De råkade känna till en kvinna som skulle sälja sina. Det var bara att slå till! Varsin jättefin cykel till bra begagnat pris. Så nu var det bara att kliva upp i ottan, slå på batteriet och trampa ut på småvägarna runt vinfälten innan dagen blivit för het...
Elcyklar och någon som inte vill vara med på bild.

Kommentarer

  1. Sedär! Nu blir det förstås hårdträning inför nästa års Tour de France!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är bara lycra-outfiten som saknas.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Jie-Keramik.

Vägs ände.

Husqvarna N:o 426