Konsten att packa en bil till max.

Efter en lång och i mitt tycke ganska tråkig bilresa är vi äntligen här. I Vita Ängeln. 300 mil på vägarna och lika många mil hem igen om ca 5 veckor. För min del är nog flygplanet ändå ett mer attraktivt transportsätt.
Men det finns trots allt en del fördelar med bilen: man får med sig ganska skrymmande packning och man får med sig hunden.

Skrymmande packning nr 1: Ikeas gamla köksserie Faktum har ju utgått och säljs inte längre i varuhusen. Men fram till september månad går det att komplettera på nätet. Så det har jag gjort. Ett helt köksskåp fick följa med söderut. De platta paketen gick fint att lasta i bilen.
Skrymmande packning nr 2: Mattor. Inte bara för att bekämpa slammerljud, utan också för att de är vackra och dekorativa.
 Köket.
 
 Övre hallen.
 
 Badrummet.

Skrymmande packning nr 3: Ett badrumsskåp. Även det ett platt paket, återkommer till det senare.
Skrymmande packning nr 4: En retroservis Safari från Upsala Ekeby/Gefle. 1950-tal. Så glad att den kommer till användning!

Skrymmande packning nr 5: Den hemsnickrade klumpedunsen till bänk. Blev jättefin i sovrummet här. Mer om det senare.
Skrymmande packning nr 6: En 50-tals golvlampa med vidhängande liten bordsskiva och dubbla skärmar.
Skrymmande packning nr 7: Diskbänken!!!! En helt vanlig standarddiskbänk, 2 m lång, fick åka i takboxen. Vi får se om vi hinner fixa med den under sommaren. Nya bänkskivor måste till också.
Skrymmande packning nr 8: En banankartong fylld med ditt och datt, prydnadssaker, grejor till köket med mera.
Skrymmande "packning" nr 9: Hunden. Hon fick inte åka som hon brukar i bagagutrymmet, utan med säkerhetssele i baksätet. Under protest och med deppig min...

Kommentarer

 1. hej,Härligt att ni nu är på plats efter den långa resan! Hittade ni bra boenden på vägen?
  Ses senare!
  E & T

  SvaraRadera
 2. Resan flöt på jättebra och det är så skönt att vara här nu! Vi ses!

  SvaraRadera
 3. Visste inte att det gick att kompletteringsbeställa gamla köksmoduler, så det skall jag genast ta tag i! Vi saknar två lådfronter och ett handduks-/brickskåp! Lycka till med alla era projekt!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Regn i Autignac.

Jie-Keramik.

Septemberbetraktelse.