Kollage 2019.

Tillbringar några krassliga dagar med lugna aktiviteter. Ett perfekt tillfälle att tänka igenom året som gått, titta igenom foton och minnas tillbaka. Det har hänt lite av varje märker jag, både trevligt och mindre bra saker, högt och lågt.
Här är min sammanställning med några kollage.

Lite nytt har välan hänt på inredningsfronten. Vita Ängelns vardagsrum fick nya sofföverdrag och ett välbehövligt vitrinskåp kom till i matrummet.

I den Ångermanländska skogsbyn. Lite nya prylar. Vi bytte ut den gamla mässingslisten runt klinkern vid vedspisen till en svart i samband med golvrenoveringen. Mycket bättre!

 Hemmafix i form av målning och tapetsering samt nya tekniska prylar som underlättar vardagen.

Kära lilla hunden Pixi gick över regnbågsbron i juni. Hon fattas oss! Här är hon tillsammans med ett par goda vänner på två av bilderna. Hon fick en finfin korvbakelse på sin födelsedag den 2 mars.

 Å så mycket gott vi har inmundigat under 2019!

Elcyklarna är en riktig höjdare. Det var jättemysigt med cykelturerna bland vinfält och garrigue. Vi tog oss några fina dagar vid havet och vid floden Orb. Genuin julmarknad på Boda Gård. Paddlingen på Orb är utförd och kommer aldrig att utföras igen.

Renoveringen av uthuset med sin frukostveranda och rivningen av det skrangliga gamla bussgaraget blev klart. Jag visste att vi skulle trivas jättebra där i solen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jie-Keramik.

Vägs ände.

Husqvarna N:o 426