Hyllvärmare.

Jag gillar inte när saker ligger oanvända. Att ha en massa prylar som bara är hyllvärmare är för mig ett riktigt energitjuveri. Vissa grejer kan ju ha affektionsvärde kan man tycka, men det begreppet är faktiskt inte särskilt intressant för mig. Jag känner att det är mycket få saker som är kopplade till något speciellt viktigt minne och måste sparas av den anledningen.

Varför nu denna utgjutelse? Jo, jag har en trave kökshanddukar i mitt linneförråd. Som inte används - mer än kanske de översta sex. Bland annat låg där sex stycken helvita linnehanddukar efter mamma, med hennes monogram broderat. Dem ville jag göra något roligt av. Det blev en stor duk. Precis min stil, lite pyssel och fix och vips ett helt nytt uttryck. Kul.Och medan ångan ändå är uppe tänker jag dekorera denna duk också. Det är hemvävt linne med en hålsömsbård. Vacker men svårplacerad, så den ligger oanvänd. Det skadar nog inte med ett litet svartvitrutigt band!


Kommentarer

  1. Kul sätt att uppgradera gammalt arvegods som annars inte kommer till användning! Och så är det ju miljövänligt med recycling...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Regn i Autignac.

Jie-Keramik.

Septemberbetraktelse.