2015 i bilder.

Det är roligt att göra bildkollage och på så vis sammanfatta året som gått. Ett bra tillfälle också att gå igenom alla foton som tagits. Hundratals!

Hemma i ångermanländska byn har året kanske inte bjudit på några större sensationer. Att jag fick en rejäl fingerfraktur var, ur mitt perspektiv, ändå en minnesvärd händelse. Likaså den magiska och spektakulära solförmörkelsen i mars månad. Lite nya inköp, skörde- och trädgårdssäsong precis som vanligt! Mitt nya jobb som jag är väldigt glad för, är lite svårt att fotografera.

I Vita Ängeln har det hänt en del. Målning av väggar och tak på övervåningen är klart. Badrummen är slutförda. Jag har fixat ihop lite inredningsdetaljer på egen hand och fyndat en del annat på olika loppisar runt om i trakten. Utflykten till Minerve var mycket trevlig, likaså bilturen över bergen på småvägar till Viaduc de Millau. I april besökte vi safariparken Reserve Africaine de Sigean med barnbarnet M, något som verkligen kan rekommenderas. 

Lite hantverk och pyssel har jag hunnit med. Kom äntligen till skott med målningen av det gamla matbordet. Vi byggde också ett plank vid garaget som avskärmar och skapar rumskänsla. Ingen direkt praktisk användning, utan mera estetisk. Och slutligen: vad vore väl ett år utan att knåpa ihop några nya kuddar? Intet, platt intet!

Kommentarer

  1. Det är bra med en och annan tillbakablick, man glömmer en del ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Kusar.

Doris ser dig!

Regn i Autignac.