2017 i bilder.

Dags att gå igenom alla foton från 2017 och sortera både dem och tankarna. Det där lät ju väldans ambitiöst men det är mest bara roligt! Årets händelser, stora och små, finns ju sammanfattade i datorns innandöme. Bara att plocka fram och minnas.

En av de roligaste sakerna förra året var att Vita Ängelns terass slutfördes med inredning, fester och långa sköna kvällar.

Utflykter till både när och fjärran. På fotona syns Gorge d'Heric, Limoux, Olargues. Kusinträff i Tornedalen inklusive yttre inspektion av det gamla barndomshemmet. Ginprovning här i hemtrakten. Nere till höger syns en bild på ett Stau någonstans på Autobahn. En riktigt trevlig kö, tro det eller ej! Varade bara 11/2 timme. Alla klev ut ur sina bilar och pratade med varandra. Bakom oss var det ett tyskt par som berättade allt om hur tyska registreringsskyltar fungerar.

Det har ju faktiskt hänt lite också här hemma i skogsbyn. Det centrala fotot visar att vi fått bredband via fiber indraget. En stor händelse!

Jag har tydligen inte varit så väldigt kreativ under 2017. En del sömnad och makramé samt vanvördig behandling av Jie-keramik väggplattor bara.

Vita Ängeln har fått sitt källarfönster renoverat, och ett galler installerat. För övrigt lite kompletterande möbler och belysning inomhus. Lite?? Är det ett tecken på att inredningen börjar bli klar? Nejdå, det blir den aldrig!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kusar.

Doris ser dig!

Regn i Autignac.