Lite inredning.

Mina vitsprayade Jie-keramikplattor blev inte bra - först. Väl uppe på väggen i Vita Ängelns trappa var det helt fel vit kulör, visade det sig. Jag blev tvungen att måla om dem igen. Men sen blev det som jag tänkt mig.
Det lilla plåtskåpet har flyttat till köket. Det hade inte riktigt funnit sin plats hittills, utan burits runt från gästrummet via matrummet för att landa här. Placeringen känns helt rätt nu, det saknades nånting mot väggen under smideshyllan. Jag får lite mer förvaringsutrymme på köpet.


Ett enkelt halvbord, eller månbord, från Ikea under fönstret i matrummet. Jag har tittat på äldre sådana bord en tid, men de har nästan aldrig någon hylla under. Jag vill ha en diskret plats för "le Livebox" med internet från Orange. Sån här vardagsteknik är sällan speciellt snygg. Det blev en trivsam liten hörna med lampa och fåtölj där vi slår oss ner förvånansvärt ofta. 


I våras köpte jag ett litet skåp på Brocante du Taureau i Beziers. Det var fixat i Shabby Chicstil, komplett med vit, matt färg och spetsförhänge. Det var inte min stil alls så jag har gjort om det. Nu står det i badrummet som förvaring för handdukar och dylikt. Målat i samma grå kulör som fondväggen. Jag hade en vintagetextil med stadsmotiv liggande, som räckte precis till nytt förhänge.


Sommarens enda brocantefynd! En mycket rustik och rejäl keramikskål på fot för 1 €.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kusar.

Doris ser dig!

Regn i Autignac.