Inga fynd precis.

Visst är det kul och givande att fynda på loppis: billigt, hållbart och bra. Men ibland går man förbi dyra butikens skyltfönster och inser, på en millisekund, att där är ju prylen man bara mååååste ha! Så var det med Solstickankudden. Jag blev förtjust direkt. Det visade sig att Solstickan har en hel del designade saker med sin logo på, till exempel brickor, handdukar, brandfiltar med mera. Vem känner inte igen den lille gossen?Väl inne i butiken sprang jag på den lampskärm som jag länge saknat. Att jag saknat den visste jag inte förrän jag såg den, det erkännes. Min fina golvlampa i teak och mässing kommer från föräldrahemmet och köptes 1959. Originalskärmen, som är borta sedan länge, var i ärggrön sidenrips. Men jag tycker den här nya skärmen passar bra, lite retroflirtig, sådär.


På hyllan står förresten världens vackraste vas: Dagg från Svenskt Tenn. Jag fick den som en mycket generös gåva nyligen. Jag som hade planerat att önska den i present nästa gång jag fyller jämt! Nu får jag väl önska mig en Hortuskruka istället...

Kommentarer

 1. Härlig färg på solstickan kudden. Köpte du även handduken?
  Skärmen blev perfekt till foten och bra placering på lampan. Det är så kul att kolla din blogg för du är så kreativ och får till det så smakfullt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för vänliga ord. Jag köpte bara kudden, men suktade efter en liten bricka i samma färger som tändsticksasken-så söt!

   Radera
  2. Tack för vänliga ord. Jag köpte bara kudden, men suktade efter en liten bricka i samma färger som tändsticksasken-så söt!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Kusar.

Doris ser dig!

Regn i Autignac.